Програма «DOCU ДІЄ 3.0»: прийом заявок розпочався
У Мережі DOCU/CLUB стартував третій набір на програму адвокаційних проєктів «DOCU ДІЄ 3.0». Запрошуємо модераторів/-ок кіноклубів подавати свої заявки на участь у програмі. 
8 квітня 2024

Досвід попередніх програм «DOCU ДІЄ» переконує, що адвокаційні проєкти допомагають виявити у громадах активних людей, згуртувати тих, хто готовий брати на себе відповідальність і долучатися до активної роботи з громадою та з місцевою владою. 

 

Ініціатор(к)и адвокаційних проєктів знаходять у своїй громаді проблему, розробляють план заходів для її подолання й успішно реалізують його на рівні громади. А команда Мережі надає їм у цьому підтримку та допомогу. 

 

Так, учасники/-ці попередньої програми «DOCU ДІЄ 2.0» вирішували у своїх громадах безпекові питання, працювали над інтеграцією внутрішньо переміщених осіб у громади, домагалися прийняття програм із протидії булінгу та домашнього насильства, розробляли просвітницькі програми для молоді та ініціювали створення Молодіжних рад у своїх громадах. 

 

Цього року всі проєкти програми «DOCU ДІЄ 3.0» мають бути орієнтовані на вирішення або зменшення наслідків у громаді проблеми, яка виникла у зв'язку з воєнними діями в Україні. Вони мають спрямовуватися на гуртування громади, відбудову і відновлення. 

 

Із детальними критеріями участі у проєкті можна ознайомитися за посиланням. Звертаємо увагу охочих приєднатися до програми, що заявки, подані без врахування цих критеріїв, не розглядатимуться. 

 

Потенційні учасники й учасниці програми мають завантажити і заповнити аплікаційну форму та форму для подання заявки на підтримку

 

ГО «Докудейз» зможе підтримати 15 проєктів програми «DOCU ДІЄ 3.0». 

Максимально можлива сума фінансової підтримки – 30 000 грн. на проєкт.

 

Дедлайн подання заявки: 15 квітня ( до 23 год. 59 хв.). 

 

Відповідь щодо результатів конкурсу команда Мережі DOCU/CLUB надасть до 23 квітня 2024 року. 

Розвиток Мережі DOCU/CLUB фінансується Посольством Швеції в Україні, Національним фондом на підтримку демократії (NED) та Fondation de France.

 

Думки, висновки чи рекомендації належать авторам/авторкам та упорядникам/упорядницям цієї публікації і не обов’язково відображають погляди урядів чи благодійних організацій цих країн. Відповідальність за вміст публікації несуть виключно автори/авторки та упорядники/упорядниці.

 


Всi новини
Якщо ви бажаєте у своїй повсякденній практиці використовувати колекцію документальних фільмів Міжнародного кінофестивалю Docudays UA, запрошуємо долучитися до мережі постійно діючих кіноклубів медіа-просвіти з прав людини Docudays UA.
Створити кiноклуб
за підтримки